ΠΡΟΣΩΠΑ

ΑΝΑΣΚΑΦΕΣ ΤΥΜΒΟΥ ΑΜΦΙΠΟΛΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΛΟΓΙΑ ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ ΓΕΡ. ΓΕΡΟΛΥΜΑΤΟΥ ΑΡΘΡΑ-ΔΟΚΙΜΙΑ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΓΛΥΠΤΙΚΗ ΔΙΕΘΝΗ ΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑ ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΡΧΑΙΟΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ. ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ 12ου ΑΙΩΝΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ 14ου ΑΙΩΝΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ 15ου ΑΙΩΝΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ 16ου ΑΙΩΝΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ 17ου ΑΙΩΝΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ 18ου ΑΙΩΝΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ 19ου ΑΙΩΝΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ 20ου ΑΙΩΝΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ 21ου ΑΙΩΝΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ-ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ 13ου ΑΙΩΝΑ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ 14ου ΑΙΩΝΑ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ 15ου ΑΙΩΝΑ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ 16ου ΑΙΩΝΑ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ 17ου ΑΙΩΝΑ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ 18ου ΑΙΩΝΑ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ 19ου ΑΙΩΝΑ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ 20ου ΑΙΩΝΑ ΘΕΑΤΡΟ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΤΕΧΝΗ-ΜΕΛΕΤΗ- Γ. Γ. ΓΕΡΟΛΥΜΑΤΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ΛΑΟΓΡΑΦΙΑ ΛΟΓΟΤΡΟΠΙΟ ΜΕΓΑΛΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΥΣΙΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ-ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΥΝΘΕΤΕΣ ΜΥΘΟΙ & ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ Ο ΚΥΝΙΚΟΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟ 1821 ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΜΑΧΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΙ ΠΟΙΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ-ΟΙΚΟΛΟΓΙΑ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗ ΗΡΩΙΚΩΝ ΜΟΡΦΩΝ ΤΟΥ 1821 ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΤΕΧΝΕΣ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΤΕΧΝΗ ΤΗΣ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ ΤΕΧΝΗ ΤΗς ΑΦΡΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗ-ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΤΕΧΝΗ-ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΕΧΝΗ-ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ ΤΕΧΝΗ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΕΧΝΗ-ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΕΧΝΗ-ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΕΧΝΗ-ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ ΤΕΧΝΗ-ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗ-ΤΗΣ ΑΠΩ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΤΕΧΝΗ-ΤΗΣ ΑΣΙΑΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΦΩΤΟΘΗΚΗ ΧΑΡΑΚΤΙΚΗ ΧΕΙΡΟΤΕΧΝΙΑ ΧΕΙΡΟΤΕΧΝΙΑ-ΤΕΧΝΙΚΕΣ

Δευτέρα 27 Μαρτίου 2017

Τι ετοιμάζουν οι τζιχαντιστές στην ΕΕ: Κατασχέθηκαν 10.000 όπλα, πολυβόλα και αυτοσχέδιες βόμβες που προορίζονταν για πυρήνες στην Ευρώπη (βίντεο)

Το φωνάζουν εδώ και μεγάλο διάστημα ακόμη και πριν από τις επιθέσεις στην Γαλλία και την Γερμανία όλοι οι ειδικοί αμυντικοί αναλυτές και ειδικοί επί θεμάτων ασφαλείας, ότι το ισλάμ ετοιμάζει «ιερό πόλεμο» εντός  της  Ευρώπης , αλλά οι πολιτικοί περί «άλλων» τυρβάζουν. To βίντεο που θα δείτε παρακάτω είναι συγκλονιστικό.

Τρανή απόδειξη η αποκάλυψη από την ισπανική  αστυνομία μιας τεραστίων διαστάσεων αποθήκη όπλων που προορίζονταν για ισλαμικές τρομοκρατικές οργανώσεις σε όλη την Ευρώπη.

Μέσα εκεί ανευρέθηκαν 10.000 αυτόματα όπλα συμπεριλαμβανομένων και οπλοβομβίδων, αντιαρματικών συστημάτων, πολυβόλων, τουφεκίων, πιστολίων, περιστρόφων  χειροβομβίδων και αυτοσχέδιων βομβών!


Οι Ισπανοί ανακάλυψαν τον απίστευτο εξοπλισμό τον Ιανουάριο, αλλά μόνο τώρα έδωσαν στην δημοσιότητα τις απίστευτες εικόνες, που αποκαλύπτουν τι μας ετοιμάζουν οι ακραίοι ισλαμιστές.

Η αστυνομία υποπτεύεται ότι τα όπλα προορίζονταν για τους ισλαμιστές τρομοκράτες στη Γαλλία, την Ισπανία και το Βέλγιο, αλλά δεν είναι σίγουρη διότι άλλες  πληροφορίες δείχνουν την πολύπαθη Βοσνία.


Οι δυνάμεις ασφαλείας ανακάλυψαν και το εργοστάσιο στο Μπιλμπάο, στο οποίο εργάστηκαν κάποιοι για τη συντήρηση και την επισκευή κάποιων παλαιών όπλων ενώ υποτίθεται ότι δεν θα  μπορούσε να χρησιμοποιηθεί .

Στην Σουηδία, τρεις μουσουλμάνοι έφηβοι συνελήφθησαν από την αστυνομία καθώς ανακαλύφθηκαν τουφέκια Καλάσνικοφ στο πορτ-μπαγκάζ ενός ταξί στη Στοκχόλμη στο οποίο επέβαιναν.

Οι μουσουλμάνοι  είχαν τοποθετήσει  πέντε AK47 Καλάσνικοφ στο πορτ-μπαγκάζ ενός ταξί στην σουηδική πρωτεύουσα ενώ η αστυνομία τους παρακολουθούσε.

Το ταξί  σταμάτησε σε μια συνοικία και άνοιξαν οι  τσάντες στο πορτμπαγκάζ και μέσα αποκαλύφθηκαν τα καλάσνικοφ και τα πυρομαχικά.

Οι σουηδικές μυστικές υπηρεσίες μιλούν για προετοιμασία κανονικού εσωτερικού πολέμου στην χώρα ενώ ολόκληρες περιοχές σε πολλές πόλεις της Σουηδίας αποτελούν άβατο για την αστυνομία. 

Σύμφωνα με Έλληνες αμυντικούς αναλυτές ο εν λόγω εξοπλισμός μας παραπέμπει σαφώς και κατηγορηματικώς σε επιχειρήσεις αστικού πολέμου, μέσα στις ευρωπαϊκές μεγαλουπόλεις.

Ενδεχομένως ένα τέτοιο σχέδιο προϋποθέτει αρχικά επεισόδια, εξέγερση και πρόκληση συγκρούσεων με αυτοσχέδια όπλα τα οποία θα μετατραπούν σε κανονικό πόλεμο με την χρήση αυτόματων τυφεκίων κά όπλων.

Μόλις πριν λίγες ημέρες ο Τούρκος ΥΠΕΞ  Τσαβούσογλου δήλωσε με κυνικότητα: «Στην Ευρώπη σύντομα θα ξεσπάσουν «ιεροί πόλεμοι».


Αυτή ήταν η πρώτη αντίδραση της Τουρκίας για το αποτέλεσμα, στην Ολλανδία.  «Τώρα οι εκλογές τελείωσαν στην Ολλανδία… Όταν κοιτάξεις τα πολλά κόμματα, βλέπεις ότι δεν υπάρχει καμία διαφορά ανάμεσα στους σοσιαλδημοκράτες και τον φασίστα Βίλντερς. Όλοι έχουν την ίδια νοοτροπία. Πού πηγαίνετε; Πού οδηγείτε την Ευρώπη; Έχετε αρχίσει να την καταστρέφεται. Σέρνετε την Ευρώπη στην Άβυσσο. Σύντομα θα ξεσπάσουν «ιεροί πόλεμοι»».

Για να μιλά για πολέμους ο Τούρκος ΥΠΕΞ σαφώς και γνωρίζει και έχει λάβει γνώση των ύπουλων σχεδίων που απεργάζονται οι Σαουδάραβες , οι Τούρκοι και οι λοιποί μουσουλμάνοι για την Ευρώπη που σύντομα θα βιώσει έναν απίστευτα σκληρό θρησκευτικό πόλεμο στο εσωτερικό της με πολλές χιλιάδες θύματα.

Για το Βίντεο εδώ: 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...