ΠΡΟΣΩΠΑ

ΑΝΑΣΚΑΦΕΣ ΤΥΜΒΟΥ ΑΜΦΙΠΟΛΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΛΟΓΙΑ ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ ΓΕΡ. ΓΕΡΟΛΥΜΑΤΟΥ ΑΡΘΡΑ-ΔΟΚΙΜΙΑ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΓΛΥΠΤΙΚΗ ΔΙΕΘΝΗ ΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑ ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΡΧΑΙΟΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ. ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ 12ου ΑΙΩΝΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ 14ου ΑΙΩΝΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ 15ου ΑΙΩΝΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ 16ου ΑΙΩΝΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ 17ου ΑΙΩΝΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ 18ου ΑΙΩΝΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ 19ου ΑΙΩΝΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ 20ου ΑΙΩΝΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ 21ου ΑΙΩΝΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ-ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ 13ου ΑΙΩΝΑ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ 14ου ΑΙΩΝΑ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ 15ου ΑΙΩΝΑ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ 16ου ΑΙΩΝΑ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ 17ου ΑΙΩΝΑ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ 18ου ΑΙΩΝΑ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ 19ου ΑΙΩΝΑ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ 20ου ΑΙΩΝΑ ΘΕΑΤΡΟ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΤΕΧΝΗ-ΜΕΛΕΤΗ- Γ. Γ. ΓΕΡΟΛΥΜΑΤΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ΛΑΟΓΡΑΦΙΑ ΛΟΓΟΤΡΟΠΙΟ ΜΕΓΑΛΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΥΣΙΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ-ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΥΝΘΕΤΕΣ ΜΥΘΟΙ & ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ Ο ΚΥΝΙΚΟΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟ 1821 ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΜΑΧΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΙ ΠΟΙΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ-ΟΙΚΟΛΟΓΙΑ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗ ΗΡΩΙΚΩΝ ΜΟΡΦΩΝ ΤΟΥ 1821 ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΤΕΧΝΕΣ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΤΕΧΝΗ ΤΗΣ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ ΤΕΧΝΗ ΤΗς ΑΦΡΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗ-ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΤΕΧΝΗ-ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΕΧΝΗ-ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ ΤΕΧΝΗ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΕΧΝΗ-ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΕΧΝΗ-ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΕΧΝΗ-ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ ΤΕΧΝΗ-ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗ-ΤΗΣ ΑΠΩ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΤΕΧΝΗ-ΤΗΣ ΑΣΙΑΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΦΩΤΟΘΗΚΗ ΧΑΡΑΚΤΙΚΗ ΧΕΙΡΟΤΕΧΝΙΑ ΧΕΙΡΟΤΕΧΝΙΑ-ΤΕΧΝΙΚΕΣ

Παρασκευή 1 Απριλίου 2016

Μια Επιδαυρική τσουτσουνοπαράσταση

του Γεράσιμου Γ, Γερολυμάτου

Λοιπόν! Έκτακτο δελτίο τύπου πολιτισμού και τεχνών! Ανακοίνωση προς τους άρρενες φίλους του ιστολογίου, τους έχοντες τσουτσούνα άνω των 21 εκατοστών.

Η τσουτσουνοπαράσταση του πρωτοποριακού Βέλγου καλλιτέχνη Φαμπρ, που απολαμβάνει μεγάλης τιμής στο Ελλάντα, ώστε να γίνει και διευθυντής του Φεστιβάλ Αθηνών από την «αριστερή» μας κακοτυχία, ανακοίνωσε πως προτίθεται να κάνει καστ για την επιλογή Ελλήνων (ηθοποιών, ή απλώς τσουτσουναράδων; Δεν κατάλαβα), που θα συμμετέχουν στο ολυμπιακό ξεβράκωμα της Επιδαύρου.

Καλούνται όσοι Έλληνες ενδιαφέρονται, να προσέλθουν ελαφρά ντυμένοι στην οντισιόν, όπου θα αξιολογηθούν και θα μετρηθεί πάνω σε πάγκο το μήκος της τσουτσούνας τους, αν πληροί τις προδιαγραφές του σκηνοθέτη και τις ανάγκες του έργου.

Προκειμένου να αποφευχθούν τυχόν ζήλιες και ανταγωνισμοί για τις ευμεγέθεις τσουτσούνες των Ευρωπαίων συναδέλφων τους, οι ενδιαφερόμενοι Έλληνες θα πρέπει να έχουν τσουτσούνα μήκους τουλάχιστον 21 εκ., ώστε να μπορούν καταρχήν, να συμμετέχουν στην οντισιόν. Εννοείται, πως θα προσληφθούν οι πιο «προικισμένοι», αφού το μέγεθος είναι που θα παίξει τον καθοριστικό ρόλο στην επιλογή τους κι όχι αν το όργανο χρησιμοποιείται και πως.

Για πληροφορίες απευθύνεστε στον κ. Μπαλτά. Υπουργείο παραπολιτισμού, ρωμαϊκού εκφυλισμού και αποχαλίνωσης.

Δεν γνωρίζω, αν στο τέλος της παράστασης θα σας πετάξει στον αέρα, σαν τις δύστυχες τις γάτες που πέταγε στα σκαλοπάτια του Δημαρχείου των Βρυξελλών και ξεσηκώθηκαν οι φιλόζωοι του Βελγίου, ή αν θα ζωγραφίσει κάνα πίνακα με το αίμα σας, όπως έκανε παλιά με το δικό του. Όμως αξίζει να δοκιμάσετε την εμπειρία να δείξετε σε παιδιά και σε γυναίκες τις τσουτσούνες σας! Εκτός κι αν περιμένετε να έρθουν μόνο γκέι, λεσβίες, επιδειξίες, μαζοχιστές και άλλοι ψυχανώμαλοι για να δουν τις τσουτσούνες σας!

Θα μείνετε στην ιστορία, ως εκείνοι που ξεφτίλισαν την Επίδαυρο! Λίγο το έχετε;

Πως το είπε μωρέ ο άλλος;
Η Αριστερά της τσουτσούνας, ή τσουτσουνοαριστερά;
Θα σας γελάσω!



1 σχόλιο:

  1. -Ειλικρινά ντρέπομαι, Ναί ντρέπομαι (γιά λογαριασμό τους) τ΄ομολογώ, πού "ανήκω" στό Ανθρώπινο είδος τού Ζωϊκού βασιλείου, καί δή στόν πολιτισμένο ευρωπαίο "είδος" τών κτηνοβατών, παιδοφίλων,οπισογλέντηδων,φτωχομπινέφων καί άλλων τινών σχιζοφρενικών ανωμαλιών. Φαίνεται πώς η δική μου """Αυρα""" εξακολουθεί καί υφίσταται καί """"επιδρά"""" στήν σκέψη μου καί στό Είναι μου. Τά φαύλα αυτά, δίποδα κτήνη καί ανθρωποειδή στοχευμένα θέλουν νά προσβάλλουν πέραν τών άλλων ότι Ελληνικό, Οικουμενικό, Αληθινό, Ανθρώπινο έχει εναπομείνει. Ε! λοιπόν ή ΕΠΙδΑΥΡΟΣ Μας δέν θά πεθάνει γι΄αυτό!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...