ΠΡΟΣΩΠΑ

ΑΝΑΣΚΑΦΕΣ ΤΥΜΒΟΥ ΑΜΦΙΠΟΛΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΛΟΓΙΑ ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ ΓΕΡ. ΓΕΡΟΛΥΜΑΤΟΥ ΑΡΘΡΑ-ΔΟΚΙΜΙΑ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΓΛΥΠΤΙΚΗ ΔΙΕΘΝΗ ΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑ ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΡΧΑΙΟΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ. ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ 12ου ΑΙΩΝΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ 14ου ΑΙΩΝΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ 15ου ΑΙΩΝΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ 16ου ΑΙΩΝΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ 17ου ΑΙΩΝΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ 18ου ΑΙΩΝΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ 19ου ΑΙΩΝΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ 20ου ΑΙΩΝΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ 21ου ΑΙΩΝΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ-ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ 13ου ΑΙΩΝΑ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ 14ου ΑΙΩΝΑ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ 15ου ΑΙΩΝΑ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ 16ου ΑΙΩΝΑ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ 17ου ΑΙΩΝΑ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ 18ου ΑΙΩΝΑ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ 19ου ΑΙΩΝΑ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ 20ου ΑΙΩΝΑ ΘΕΑΤΡΟ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΤΕΧΝΗ-ΜΕΛΕΤΗ- Γ. Γ. ΓΕΡΟΛΥΜΑΤΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ΛΑΟΓΡΑΦΙΑ ΛΟΓΟΤΡΟΠΙΟ ΜΕΓΑΛΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΥΣΙΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ-ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΥΝΘΕΤΕΣ ΜΥΘΟΙ & ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ Ο ΚΥΝΙΚΟΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟ 1821 ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΜΑΧΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΙ ΠΟΙΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ-ΟΙΚΟΛΟΓΙΑ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗ ΗΡΩΙΚΩΝ ΜΟΡΦΩΝ ΤΟΥ 1821 ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΤΕΧΝΕΣ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΤΕΧΝΗ ΤΗΣ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ ΤΕΧΝΗ ΤΗς ΑΦΡΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗ-ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΤΕΧΝΗ-ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΕΧΝΗ-ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ ΤΕΧΝΗ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΕΧΝΗ-ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΕΧΝΗ-ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΕΧΝΗ-ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ ΤΕΧΝΗ-ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗ-ΤΗΣ ΑΠΩ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΤΕΧΝΗ-ΤΗΣ ΑΣΙΑΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΦΩΤΟΘΗΚΗ ΧΑΡΑΚΤΙΚΗ ΧΕΙΡΟΤΕΧΝΙΑ ΧΕΙΡΟΤΕΧΝΙΑ-ΤΕΧΝΙΚΕΣ

Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2016

Οι ΗΠΑ κατηγορούνται για συνολική παραβίαση όλων των νόμων και των δικαιωμάτων του κόσμου

του Paul Craig Roberts
Ο πασίγνωστος  Αμερικανός οικονομολόγος και αρθρογράφος Paul Craig Roberts στην ιστοσελίδα  Opednews.com, με άρθρο του παρουσιάζει  με πολύ καυστικό τρόπο  την πολιτική της χώρας του στο παγκόσμιο γίγνεσθαι.

Ο ίδιος τονίζει την άκρως επιθετική πολιτική των ΗΠΑ η οποία αγνοεί παντελώς  όλους τους διεθνείς κανόνες και άγραφους  νόμους .

«Η  αμερικανική κυβέρνηση επιμένει ότι οι νόμοι και οι κανονισμοί της υπερισχύουν της  κυριαρχίας όλων των υπολοίπων  κρατών. Η Ουάσινγκτον τονίζει σε όλους τους τόνους  ότι η δύναμη των δικαστηρίων των ΗΠΑ κατά  ξένων υπηκόων και  κατά ξένων χωρών είναι μοναδική » τονίζει ο εμπειρογνώμονας, σύμφωνα με δημοσίευμα .

Παραδείγματα άλλωστε υπάρχουν  πάμπολλα. Στην αρχή, η Ουάσιγκτον ανάγκασε την ελβετική κυβέρνηση να παραβιάσει τους δικούς της  νόμους για τις τράπεζες και τις τραπεζικές δραστηριότητες, και η  χώρα αυτή αναγκάστηκε να ακυρώσει όλες τις διατάξεις  περί τραπεζικού απορρήτου. Υποτίθεται ότι η Ελβετία είναι μια ανεξάρτητη δημοκρατία, αλλά οι νόμοι της  υπόκεινται στην δικαιοδοσία της  Ουάσιγκτον και όχι στην  ελβετική κυβέρνηση.

Ας δούμε επίσης το «σκάνδαλο του ποδοσφαίρου», που εφευρέθηκε από την Ουάσιγκτον, προφανώς για να έρθει  σε δύσκολη θέση η Ρωσία και ο Πρόεδρος Β.Πούτιν.  Η έδρα της  Διεθνούς Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας ευρίσκεται στην η Ελβετία, αλλά αυτό δεν εμπόδισε την Ουάσιγκτον να αποστείλει το FBI για να συλλάβει  πολίτες αυτής της χώρας.

«Προσπαθήστε να φανταστείτε πώς μια χώρα σαν την Ελβετία έδωσε το δικαίωμα σε Αμερικανούς ομοσπονδιακούς πράκτορες  να συλλάβουν  πολίτες εντός της χώρας» προσθέτει ο Paul Craig Roberts.

Στην συνέχεια έχουμε την επιβολή προστίμου  ύψους 9 δις. δολαρίων από την  Ουάσιγκτον σε  γαλλική τράπεζα για την αποτυχία της να εφαρμόσει πλήρως τις  οικονομικές κυρώσεις των ΗΠΑ κατά του Ιράν !!

Η έγκριση του ελέγχου της Ουάσιγκτον προς ένα  ξένο χρηματοπιστωτικό ίδρυμα είναι ακόμη πιο τολμηρή και παράνομη πράξη, λόγω του γεγονότος ότι οι κυρώσεις αυτές  επιβλήθηκαν από τις ΗΠΑ εναντίον του Ιράν και είναι παράνομες, καθώς και η απαίτηση προς  άλλα κυρίαρχα κράτη να τους ακολουθήσουν, τονίζει ο γνωστός συγγραφέας.

Η Ουάσιγκτον επενέβη στην συνέχεια σε μια αμυντική σύμβαση μεταξύ των γαλλικών  ναυπηγείων  και της ρωσικής κυβέρνησης (Ελικοπτεροφόρα Mistral), αναγκάζοντας την γαλλική εταιρεία  να «σπάσει» το συμβόλαιο, χάνοντας  δισεκατομμύρια δολάρια και πολλές θέσεις εργασίας μεταφέροντας ακόμα πιο πολλά προβλήματα στην ήδη δοκιμαζόμενη γαλλική οικονομία.

Η κίνηση αυτή έγινε ως  μέρος των προσπαθειών της Ουάσινγκτον να «δώσει ένα μάθημα» στην Ρωσία λόγω της προσάρτησης της Κριμαίας, χωρίς την συγκατάθεση της αμερικανικής κυβέρνησης,  λέει ο ίδιος.

«Τι συμβαίνει; Αποδεικνύεται ότι υπάρχει χάος και επιλεκτική εκτέλεση του παγκόσμιου νόμου», τονίζει ο Paul Craig Roberts .

«Φανταστείτε έναν κόσμο όπου κάθε χώρα θα επιμείνει για την ετεροδικία των δικών της νόμων. Ο πλανήτης θα ήταν σε μια μόνιμη κατάσταση χάους, με  κατασπατάληση τεράστιων ποσών χρημάτων που θα δαπανώνται  για  νομικές μάχες  και πολέμους. Το δόγμα των νεοσυντηρητικών στις ΗΠΑ,  θεωρεί ότι η ιστορία έχει επιλέξει την Αμερική να κατέχει την παγκόσμια  ηγεμονία,  και κανένας άλλος νόμος δεν έχει καμία απολύτως σημασία παρά μόνο η  οποιαδήποτε επιθυμία της Ουάσιγκτον» αναφέρει θυμωμένος ο  Paul Craig Roberts.

Ως εκ τούτου, ακόμη και ο ίδιος ο νόμος δεν είναι καν απαραίτητος, επειδή η Αμερική  έχει  ως υποκατάστατο του  τις «αχόρταγες επιθυμίες της».

Παράδειγμα,  όπως  έκανε κάποτε ο Richard Armitage, αναπληρωτής υπουργός εξωτερικών, όταν είπε στον Πρόεδρο του Πακιστάν να κάνει ό, τι ειπώθηκε στην Ουάσιγκτον, αλλιώς «θα βομβάρδιζαν την χώρα του γυρνώντας την εποχή του λίθου».

«Προσπαθήστε να φανταστείτε τους προέδρους της Ρωσίας και της Κίνας, να έδιναν  μια τέτοια διαταγή. Τα  διεφθαρμένα δυτικά μέσα ενημέρωσης πως θα μετέφεραν αυτά τα γεγονότα»,  λέει ο γνωστός εμπειρογνώμονας.

Σημειώστε ότι ο Κίσινγκερ, ο Μπρεζίνσκι, ο Κάρτερ και πολλοί  άλλοι  Αμερικανοί  και Ευρωπαίοι «πρώην», με πόσο ενθουσιασμό μιλάνε για τα λάθη της τρέχουσας Δυτικής πολιτική έναντι της Ρωσίας, της Μέσης Ανατολής και  άλλων περιοχών  και συγκρούσεων.

Πρόκειται για ένα ιδιότυπο είδος  μετανοίας, αφενός, για την προστασία της φήμης τους, «ιδού, είμαστε σε θέση να αναγνωρίσουμε  ένα λάθος», ενώ  από την άλλη πλευρά, αυτή η πράξη τους δεν έχει καμία επίδραση στις τρέχουσες πολιτικές των κρατών τους για λογαριασμό των οποίων ισχυρίζονται ότι μιλούν».

Όπως πρόσφατα, όταν ο πρόεδρος της 70ης συνόδου της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ Mogens Lyukketoft ,  κατήγγειλε ότι η αμερικανική εισβολή στο Ιράκ το 2003, συνέβαλε στην εμφάνιση του ισλαμικού στρατού! Και ο  Τόνι Μπλερ, πρώην Πρωθυπουργός της Βρετανίας, έκανε μια συγκλονιστική εξομολόγηση σε συνέντευξή του στο CNN. Αποδεικνύοντας  ότι η εισβολή στο Ιράκ από τις  Ηνωμένες Πολιτείες και τους σύμμαχους  τους το 2003 ήταν ένα λάθος  που  «οδήγησε στην ανάδυση του Ισλαμικού Κράτους».

Μετά τη δημοσίευση των emails του Στέιτ Ντιπάρτμεντ, η  πρώην υπουργός Εξωτερικών Χίλαρι Κλίντον έκανε απόλυτα  σαφές γιατί η Λιβύη γύρισε στην εποχή του λίθου.

Όπως προκύπτει από τα δημοσιευμένα έγγραφα, τα αποθέματα χρυσού του Καντάφι ήταν τόσο μεγάλα, ώστε η δημιουργία ενός παν-αφρικανικού νομίσματος μπορούσε να εξοβελίσει το δολάριο, και αυτό ήταν μόνο θέμα χρόνου.

Και σίγουρα, οι ΗΠΑ δεν θα μπορούσαν να το επιτρέψουν αυτό σε καμία περίπτωση. Φυσικά, τις ΗΠΑ προσέλκυσαν και τα  τεράστια αποθέματα πετρελαίου της Λιβύης. Η ουσία όμως σύμφωνα με τον Αμερικανό εμπειρογνώμονα είναι ότι οι ΗΠΑ αποτελούν τον  «παγκόσμιο αστυνομικό», τον οποίο  κατηγορεί ο μισός πλανήτης ότι «παραβιάζει  το διεθνές δίκαιο».

Όλα αυτά σε συνδυασμό με την οικονομική και ενεργειακή κρίση προμηνύουν ένα τελικό ξεκαθάρισμα με την διεξαγωγή ενός παγκόσμιου πολέμου και την ανάδυση νέων παγκόσμιων ηγεμονιών. Έτσι έγινε και στον πρώτο αλλά και στον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο.

πηγή:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...